Over ons

Peter Janssen

Al vroeg wist ik dat timmeren mijn levenswerk zou zijn. Inmiddels ben ik trotste eigenaar van een goed draaiende maatschappelijke onderneming met arbeidskrachten die een achterstand hebben op de arbeidsmarkt.

Hoe is L.J. Woodproducts ontstaan?

Op 15-jarige leeftijd ben ik in 1972 als leerlingtimmerman bij Timmerfabriek JPA Nelissen aan de slag gegaan. Ik wist al vroeg dat ik wilde leren timmeren. Het zou nog tot 1995 duren voordat ik besloot me zelfstandig te maken. Dat had te maken met de dreigende sluiting van de toenmalige timmerfabriek. Ik heb op dat moment de keuze gemaakt om voor mezelf te beginnen. De timmerfabriek kreeg een nieuwe plek in Leunen en is daar al snel uit zijn jas gegroeit. Later is het bedrijf gevestigd in Wellerlooi.

Timmerfabriek Peter Janssen heeft zijn eind bereikt in 2012. Hierna wist ik dat ik iets nieuws wilde starten. Dit heb ik gedaan, en dit is gelukt met L.J. Woodproducts als resultaat.

L.J. Woodproducts is ontstaan in 2014. Ik ben begonnen met het maken van Hertog Jan kratjes in een grote loods. Eerst in Groeningen en inmiddels zijn wij sinds begin 2017, door onze groei verhuisd naar Venray.

foto3.jpg

Onze arbeidskracht

Wij werken met mensen welke een achterstand hebben op de arbeidsmarkt, wij proberen hen het gevoel te geven: "Wij horen er bij!'

Wij zijn erkend leerbedrijf voor de volgende opleidingen:
Assistent bouwen, wonen en onderhoud. (25250)
Assistent logistiek. (25254)
VMBO Boris. (19009)
VMBO Bouwen, wonen en interieur. (19020)
VMBO Mobiliteit en transport. (19028)
sbb-beeldmerk.png